Hvad kan jeg gøre for dig?

Som virksomhedsejer skal du bruge tiden på lige præcis det du er bedst til! Lad mig hjælpe med det jeg er bedst til:

Derudover kan jeg hjælpe med budgetopstilling, forældrekøb, ejendomsadministration, tjek af selvangivelse, rettelse af forskudsopgørelse og meget mere…..

Er der andet du har brug for, så kontakt mig endelig, så finder vi en løsning!

Prisen for e-conomic er ikke inkluderet i de fastsatte priser. Se priser her.

Fravalg af revision?

Mange selskaber betaler alt for meget! Du kan fravælge revisionen, hvis der er en omsætning under 8 mio. kr., en balancesum under 4 mio. kr., og under 12 fuldtidsansatte. Hvis du fravælger revision, kan jeg lave det hele for dig, og du sparer de unødvendige omkostninger til en dyr statsautoriseret eller registreret revisor. Tryk her for kontakt.